Binnenbelijning

Binnenbelijning
Binnenbelijning

Verhoog de veiligheid en efficiëntie op de werkvloer

De belangrijkste functie van binnenbelijning is het verhogen van de veiligheid op de werkvloer maar daarnaast dient binnenbelijning ook om de efficiëntie te verhogen.

Op de werkvloer is er steeds verkeer aanwezig tussen personen en machines. Wanneer er geen duidelijke binnenbelijning aanwezig is dan is het verkeer een chaos en een broeihaard voor ongevallen.

Daarnaast is de werkvloer vaak helemaal niet geordend en heeft materiaal geen vaste plaatst om geplaatst of gestockeerd te worden. Zo een situaties zorgen voor grote tijdsverliezen en daarenboven ziet het er niet fraai uit.

We splitsen deze categorie op in arceringen, fietspaden, gangen, wandelpaden, zebrapaden, parkeerplaatsen, stockageplaatsen, laad-en loszones, kademarkering, symbolen/pictogrammen/karakters, mallen, spuitbussen en kuisproducten.

Binnenbelijning dient hoofdzakelijk ook als hulpmiddel om een volledig doordacht verkeersplan in de praktijk te helpen omzetten. Het helpt de weggebruikers veilig te begeleiden van punt A naar Z. Bekijk dus zeker ook onze VERKEERSPLAN productcategorie.

remo_icon-check

Gratis opmeting ter plaatse

remo_icon-check

Conform de geldende wetgevingen en normen

remo_icon-check

Verschillende voorbehandelingen, verftypes en nabehandelingen

remo_icon-check

Onze VCA-gecertifieerde, professionele belijningsteams voeren de werken voor u uit